I lördags var vi någonstans på landet, någonstans i Skåne och bakade en himla massa bröd. En jultradition sedan länge i Antons familj. Anton hade med sig några surdegar Men det fanns även tjugo kilo vanligt bröd Titta! De första åren jag var med var det snö upp till knäna, i år var lite grönare men väldigt fint ändå på ett södra-sverige-vis Vi promenerade lite mellan jäsningarna Försökte få lilleman att ställa upp på foto Fick hjälpa honom lite på traven, hej hej Runt omkring fanns det spår efter sommaren Det speciella - och mysigaste - med hela brödbaket är att bröden gräddas i en vedeldad ugn. Fint! Vi dekorerar alltid bröden - i år med Algot Chefen, om man säger som så Det hela var ganska maffigt må ni tro Vi hann också med lite mys mellan varven. Love him deeply. Tada! Till sist var alla femtioelva bröden klara och efter fem svettiga timmar begav vi oss tillbaka mot Malmö och fyllde frysen med bröd fram till 2020.