<div> </div> <div> <div> </div> <div>Till vår sista heldag hade dimman kommit tillbaka. Vid det här laget hade vår guide lärt sig det svenska väder-humöret och försökte muntra upp oss bäst han kunde. </div> <div> <div> </div> <div>Vi åt stekt riskaka. Riskaka är kanske inte det bästa som det vietnamesiska köket har att erbjuda men traditionellt är det i alla fall. </div> <div> </p> <div> </div> <div>Vi gick förbi det guiden sa var saffran. </div> <div> <div> </div> <div>Egentligen skulle vi ha gått i regnskogen men eftersom det regnat för mycket var vi tvunga att ta en annan väg. Jag och Anton blev lite besvikna och tänkte "hur farligt kan det vara" men valde att lita på att vår guide visste vad han pysslade med. </div> <div> <div> </div> <div>Tur var väl det för även på den "lättare" vägen var det geggigt som bara den. Lite extra jobbigt att vi dessutom skulle gå <em>ner</em> 1300meter. </div> <div> <div> </div> <div>Till den här byn. När vi kommit under dimman sträckte vår guide ut armarna och sa "tadaaaaa, no foggy". </div> <div> <div> </div> <div>En av de största byarna vi bodde i väl i Sa Pa</div> <div> </p> <div>Solen kom på snabbvisit</div> <div> <div> </div> <div>Framme och gott nytt år!</div> <div> <div> </div> <div>Här skulle vi bo vår sista natt. </div> <div> <div> </div> <div>Just precis den kvällen hade värdfamiljen sin riktiga familj på besök. Vi fick snällt vara med på ett hörn. Festmaten dukades fram. </div> <div> <div> </div> <div>Lite kyckling ben och en munfull med hjärna var det som serverades på familjemiddagen. Jag höll mig till bröstet på kycklingen. Visserligen ser inte detta jätteaptitligt ut i min mening, men värsta matupplevelsen var ändå i Hanoi när vi åt nuddelsoppa. Det var nämligen så att tjejen bredvid mig beställde in kokt kycklingfoster med ingefära. Fy bubblan alltså.</div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div>