<div> <div> <div> <div>För ungefär tre år sedan bestämde jag och Anton oss för att skapa en egen och ny tradition. Traditionen är inte mer invecklad än att vi bjuder in Antons halva och min halva och ställer mat på bordet, men ändå, fint att kunna bidra aktivt till julen och skapa minnen även hemma hos oss. </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> </div> <div>Den tjugoandra var vi då alltså hemma hos mig och Anton. Vi bjöd på en korsning av dansk julmat och amerikanskt. Det är mycket godare än sveriges kalla julbord, om jag får säga det själv, men efter tre julmiddagar med dansk julmat kändes den iskalla julskinkan nästa exotisk att inmundiga. En annan tjusningen med att ha en dansk svägerska är att en fick möjighet att ge bort en dalahäst utan att bli verbalt påhoppad. </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> <div> </div> <div>Julafton började vi med att bakade lussebullar som vi blivit beordrade att ta med till köpenhamn. För övrigt tycker danskarna att det är knäppt att äta släta bullar rakt upp och ner och lägger därför skinka på. </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> <div> </div> <div>Slog även in två falukorvar som jag tog med istället för blomma. En mans fattigmansmat är en annans oxfilé.</div> <div> </div> <div> <div> </div> </div> <div> <div> </div> <div>Där är han, min lillebror, helt vuxen och stilig. </p> <div> <div> </div> <div>När vi gnuggat in julen flera gånger om så drabbas jag alltid av en akut tomhet när det hela är slut och tänker att såhär borde det alltid vara (skoja bara). Till nästa jul!</div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> </div> </div> </div> </div> <div> <div> </div> </div> </div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div>