<div><a title="Middag" href="https://www.flickr.com/photos/134988819@N03/21418273225/in/album-72157658199240209/"> </a></div> <div><a title="Middag" href="https://www.flickr.com/photos/134988819@N03/20795588204/in/album-72157658199240209/"> </a></div> <div></div> <div></div> <div>En sak som ändrats sedan Algots föddes är det här med mat. Äter gör vi ju såklart men ambitionsnivån sjönk drastiskt sekunden Algots kom. Energin räckte helt enkelt inte till. Men med fem månader bakom oss börjar vi sakta med säkert ta oss tillbaka. Det krävs lite mer planering än förr möjligvis, men viktigast för en god middag är ändå att ha tid, ork och inspiration. Och det råkade bli lite över av allt det förra veckan. Det var en härlig matvecka. En kväll kom jag hem till det här. Pannerad kycklingfärs på citrongräs med en gurk och melonsallad till. Det härliga kvällsljuset var som bortblås, det är ju som bekant höst nu, men gott vare! Mat är pricken över vardags i:et, tycker jag.</div> <div></div> <div>Receptet hittar man i Lotta Lundgrens kokbok "om jag var din hemmafru".</div>