<div>... så lagade jag och Anton en god vegetarisk rätt innan vi åkte till Danmark. Okej, nu blev vår vegetariska rätt med a side of kött men det var för att vi hade rester i kylen. Vi kopierade rätten rakt av från en lunch vi åt på <a href="http://www.slottstradgardenskafe.se/" target="_blank" rel="noopener">Slottsträdgårdens kafé</a> men jag skulle inte bli förvånad ifall de snott det direkt från pinterest. Har sett ett liknande recept florera omkring där nämligen och skulle jag vara kaféägare hade jag deffo vänt mig dit för inspiration. </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> <div> </div> <div style="text-align: center">Vi gjorde aubergine "biffar" pannerade i ägg och parmesan med en tomtatsås till. Till det behövs aubergine, ägg, parmesan och tomater + det du gillar att ha i din tomatsås. </div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"> <div> </div> <div> </div> <div>Extra fint att hacka lök nuförtiden eftersom vi fick en personifierad och handgjord skärbräda i körsbärsträ av vår händiga kompis i bröllopspresent. Väldigt fint! </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> </div> </div> </div> <div style="text-align: center">Skiva</div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"> <div> </div> <div> </div> <div>Vända i ägg och permesan</div> <div>steka</div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> </div> <div>Typ såhär </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> </div> <div>Vi rostade lite tomater i ugnen till att blanda i vår tomatkross-sås för att, well, det är gott. </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> </div> <div>Färdigt! </div> <div>Jättegott! </div> <div>Köttet är långkokt och brödet är surdeg. </div> <div>Anton är kocken. </div> <div>Jag är fotografen. </div> <div>Slut. </div> </div> </div> </div> </div> <div> </div> </div> </div> <div> </div> <div> </div>